فروشگاه فایل

ارائه انواع فایل های تحقیق، کتب، مقالات و جزوات کاربردی برای تمامی مقاطع

فروشگاه فایل

ارائه انواع فایل های تحقیق، کتب، مقالات و جزوات کاربردی برای تمامی مقاطع

دانلود تحقیق جامع و کامل در مورد انواع پنیر

              مقدمه پنیر فرآورده ای است که بعد از انعقاد پروتئین شیر و خروج آب پنیر بدست می آید. پنیر یکی از محصولات با ارزش موجود در شیر است و دارای ارزش غذایی بسیار خوبی است. در این صنعت قسمتی از ویتامین های محلول، در آب پنیر از بین می رود ولی بیشتر مواد مغذی شیر در دلمه پنیر باقی می ماند. میزان ویتامین A موجود در پنیر به جز پنیرهایی که از نظر چربی فقیر هستند؛ بالا می باشد. باید به این نکته توجه داشت که ارزش غذایی پنیر در درجه ی اول مربوط به مواد پروتئین ...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.