مرور 25 ساله بر گزارش تحقیقات در ژورنالهای علمی گاوداریهای شیری یک شماره اصلی پیشرفته علمی که در 25 سال گذشته در تصمیم گیری فرصت طلبانه و محدویت ها در تغییر دادن ترکیبات شیر از میان دستکاری تغذیه ای ،دریافت شده است. زیرا حساسیت زیاد چربی شیر به دستکاری تغذیه ای نسبت به هر یک از پروتئین یا لاکتوز و کنترل تغذیه ای در مقدار پروتئین و ترکیب اسید چرب بسیار مورد توجه واقع شده است. اطلاعات جدید در محصولات زنجیره ای شکمبه ای در ایزومرهای ترانس اسیدهای چرب با تنزل چربی شیر استخراج شد. طبق این نتیجه جست ...