فروشگاه فایل

ارائه انواع فایل های تحقیق، کتب، مقالات و جزوات کاربردی برای تمامی مقاطع

فروشگاه فایل

ارائه انواع فایل های تحقیق، کتب، مقالات و جزوات کاربردی برای تمامی مقاطع

دانلود پاورپوینت بوتولیسم


نوع و میزان خطری که حضور و رشد باکتری ها در مواد غذایی ایجاد می کند متفاوت است و از این نظر باکتری ها را به سه گروه عمده تقسیم می کنند : 1-  باکتری هایی که عفونت ها و مسمومیت های شدید و منجر به مرگ ایجاد می کنند مانند کلستریدیوم بوتولینوم تیپ هایF, E, B, A٬ سالمونلاتیفی و پاراتیفی٬شیگلادیسانتری٬ بروسلاآبورتیس و مانند اینها. 2- باکتری هایی که عفونت ها و مسمومیت هایی با خطر متوسط ایجاد می کنند مانند ویبریوپارا همولیتیکوس. 3- باکتری هایی که مسمومیت های خفیف ایجاد می کنند. کلستریدیوم ...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.