فروشگاه فایل

ارائه انواع فایل های تحقیق، کتب، مقالات و جزوات کاربردی برای تمامی مقاطع

فروشگاه فایل

ارائه انواع فایل های تحقیق، کتب، مقالات و جزوات کاربردی برای تمامی مقاطع

پاورپوینت روش تیتراسیون 42 اسلاید


تعریف عیار  پروتئین: Ø اسیدینه ای را که در واکنش فوق ظاهر میگردد میتوان در مجاورت فنل فتالئین با سود تیتره نموده و از روی عبارت پروتئین به نسبت درصد پروتئینهای موجود در شیر پی برد. عیار پروتئین که به ( Eiweisstiter =Et) نشان داده میشود عبارتست از تعداد میلی لیترهای سودکه برای 25 میلی لیتر شیر لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئید در مجاورت فنل فتالئین رنگ استاندارد بدست آید عیار پروتئین در شیرهای تازه نسبت درصد مقدار پروتئین را نشان میدهد. وسائل لازم برای آزمایش: .....   ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.